Løsninger til den professionelle administrator

Wicomico er udviklet i samarbejde med førende aktører i den nordiske ejendomsbranche. Vores mål er at øge menneskers livskvalitet gennem stærke fællesskaber. En vigtig brik i dette er at give jeres beboere nem adgang til services og ressourcer, så de får den bedst mulige oplevelse som beboere.

Book en demo
Wicomico er en essentiel del af hverdagen i Plushusene […] og limen der binder en masse af vores ydelser sammen.
Marting Kring
CEO, Plushusene

Det samlede overblik

Vi kalder den Manager: Vores browser-baserede admin panel. Det er her du opretter beboere, lokationer, ressourcer, events… og alt det andet der udgør fællesskabet. Hvis du har flere ejendomme kan du hurtigt skifte mellem dem, uanset om du selv er i Horsens eller på Hawaii.

Integrerer med jeres stack

Facility management

Aktiver jeres lejere ved at give dem adgang til oprettelse af hændelser direkte fra appen i jeres eksisterende FM system. Giv beboerne indblik i ejendommens vedligeholdelse, så de kan se reparationer, rengøring m.m. fra jeres FM system.

Helpdesk

Håndter forspørgsler fra beboere gennem eksterne helpdesk løsninger. Ticket-numre, besvarelser og rettigheder kan vises direkte i appen.

Underleverandører

Integrer informationer eller arbejdsgange fra eksterne underleverandører. Giv beboerne adgang til services fra underleverandører, eller vis energiregnskabet direkte i appen.

Ejendomsadministration

Bruger I en eksisterende platform til at holde styr på jeres lejere og kontrakter? Lad vores API gøre arbejdet for jer, så beboere kun skal oprettes og slettes et enkelt sted.

Fakturer, Indløs, bogfør.

Vi tilpasser betalinger og fakturering så de passer med jeres eksisterende bogholderi. Vi understøtter fakturering i intervaller, mikrotransaktioner, eller et feed til din eksisterende platform så I kan opkræve betalinger med huslejen.

Dit brand.
Din app.

Har du brug for en app i jeres eget design? Det klarer vi. Vi kan tilpasse farver, illustrationer, typografi og former så jeres lejere får en brandet oplevelse. I vil også kunne tilpasse tekster i appen, så de stemmer overens med jeres tone-of-voice.

Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Hvordan kommer vi videre?

Book en demo

Vi vil gerne vise dig Wicomico. Udfyld formularen - så kontakter vi dig for at arrangere en online demonstration.