Sidst opdateret: April 2023

Retningslinjer for brug af din fælleskabs-/forenings-app

Accept af retningslinjer

De tjenester, som leveres til dig, er underlagt følgende Retningslinjer for Brug ("RFB"). Wicomico forbeholder sig retten til at opdatere og ændre RFB til enhver tid uden varsel til dig. Den seneste version af RFB kan gennemgås under filer i appen. Når vi opdaterer RFB, opdateres datoen øverst på denne side. Ved at bruge tjenesterne efter en ny version af RFB er blevet offentliggjort, accepterer du de opdaterede vilkår.

Beskrivelse af Tjenester

Tjenesterne består af følgende; en app, som kan tilgås gennem Apple App Store eller Google Play, en webservice, og en touchskærm (samlet "Tjenesterne"). Tjenesterne, herunder eventuelle opdateringer, forbedringer og/eller nye funktioner er underlagt disse RFB.

Bruger

Din konto er personlig og må ikke overdrages til andre. Det er således kun dig, der må bruge din konto. Du vælger selv en kode til din konto, og du er ansvarlig for at holde din kode fortrolig.

Brugernavn

Dit brugernavn er dit rigtige navn, og kan ikke modificeres. I appen kan du dog vælge et alias, som vil fremgå i appen fremfor dit rigtige navn.

Dit alias må ikke:

 • tilhøre eller give indtryk af at tilhøre andre brugere
 • være misvisende omkring din identitet
 • være i konflikt med andre parters rettigheder (IP eller ophavsret)
 • være vulgært eller stødende
 • indeholde dit fælleskab/forenings navn eller 'Wicomico', medmindre du har fået særlig tilladelse til dette

Indhold

Deling af indhold:

Du må ikke dele indhold fra tjenesterne andre steder. Dette gælder beskeder sendt gennem tjenesterne, skærmbilleder og optagelser, mm.

Du må ikke benytte tjenesterne til at dele og opbevare indhold der:

 1. indeholder personlige og følsomme informationer
 2. udleverer eller efterspørger personlige oplysninger om andre brugere
 3. er truende, chikanerende, forfølgende, mobbende, krænkende, eller på anden måde grænseoverskridende og intimiderende for den udsatte
 4. er misvisende eller falsk
 5. er eller indeholder materiale der er vulgært, uanstændigt eller ulovligt
 6. er i konflikt med tredjeparts rettigheder
 7. indeholder data der rummer vira, korrupterede filer eller lignende software og programmer
 8. linker til information eller downloads, som det ikke er lovligt at distribuere
 9. forfalsker, sletter, eller på anden måde skjuler kreditering af oprindelig ophavsmand
 10. er et brud på gældende lovgivning.
 11. går imod den almindelige pli for fællesskabet, som evt. er beskrevet i lokale retningslinjer

Wicomico og tjenesternes administratorer, har ingen forpligtelser til at overvåge tjenesternes indhold, men forbeholder sig dog ret til at gennemgå og til at fjerne indhold efter eget skøn.
Wicomico forbeholder sig retten, i samarbejde med tjenesternes administratorer, til at suspendere eller fjerne din adgang til tjenesterne til enhver tid og uden varsel.


Wicomico forbeholder sig retten til, til enhver tid at afsløre enhver information, som Wicomico anser for nødvendig for at imødekomme enhver gældende lovgivning, regulering, juridisk proces eller regeringsanmodning, eller til at redigere, nægte at offentliggøre eller fjerne oplysninger eller indhold, helt eller delvist efter Wicomicos eget skøn.